Uan men šou

Životna komedija 'Otirač' u Mostaru

Kultura / Flash | 23. 03. 2016. u 09:16 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sa životnom komedijom "Otirač - Uan men šou" Ivo Krešić, jedan je od najboljih kazališnih glumaca u BiH, koji je monolog doveo do te mjere da svi uživaju u njemu, gostuje u petak, 1. travnja 2016. godine u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u 20:00 sati.

Predstava koju mediji nazivaju društvenim fenomenom od premijernog izvođenja našla je svoj put do publike koja je za svaku novu reprizu počela tražiti kartu više.

Na duhovit način mladi glumac kritizira vlast, političare govori o svemu onome što tišti svakog normalnog čovjeka u ovom društvu. Licemjerje, bahatost, glupost, nemoral, tupost, bankarske kredite, farmaceutsku industriju, vjerske rituale, političare, činovnike, sve koji nam kroje kapu, Krešić maestralno na komičan izvrće ruglu, ostavljajući publiku bez daha...

Krešić je na aktualan i duhovit način ponukao sve nas na razmišljanje, na sagledavanje zbilje, na vječito pitanje: -Hoće li i kada biti bolje?

A kako se aktualno stanje u zemlji i okruženju mijenja tako se mijenja i legendarni “Otirač” tako da ako ste do sada vidjeli i slušali, vjerujte, osjećat ćete se kao da vam se to događa prvi put.

Sve dosadašnje reprize ove predstave su u potpunosti bile rasprodane. Cijena ulaznice je 10 KM, a za studente i umirovljenike popularna cijena je 5 KM. Karte možete kupiti svaki dan (osim nedjelje) u terminu od 15 do 20 sati na blagajni Kosače.


Kopirati
Drag cursor here to close