Obojeni mostarski listopad

Zanimljive radionice u Američkom kutku Mostar

U Američkom kutku Mostar početak listopada obilježit će zanimljivi konceptualni umjetnički programi uz predavače iz Bosne i Hercegovine i Sjedinjenih Američkih država.
Kultura / Flash | 02. 10. 2019. u 12:09 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Besplatne interaktivne radionice odlična su prilika za kvalitetno neformalno obrazovanje te razvijanje konverzacije na engleskom jeziku, ističu iz Američkog kutka.

Radionice su namijenjene učenicima 8. i 9. razreda, srednjoškolcima, studentima i svoj zainteresiranoj javnosti.

Foto: Facebook / Najava radionice Star Wars

Američki kutak ugostit će u četvrtak, 3. listopada, u 17 sati, kustose Zemaljskog muzeja Bosne i Hercegovine koji će održati radionicu u dva dijela. U prvom dijelu radionice sudionici će imati priliku natjecati se u poznavanju osnovnih informacija o kulturnoj baštini i umjetnosti, dok je drugi dio radionice taktilna putujuća izložba ''Muzej u koferu'', navodi Fena.

Naime, izložbu ''Muzej u koferu'' čini dvadesetak umanjenih replika različitih etnoloških predmeta (domaćinstvo, glazbeni instrumenti, tekstilne rukotvorine, poljoprivreda, transport) iz Zemaljskog muzeja BiH.

U povodu nadolazećeg Strip vikenda u Mostaru u petak, 4. listopada, u 15 sati održat će se Strip radionica, a tema radionice je Star Wars.

Ljubitelji urbane umjetnosti svoju kreativnost mogu pokazati u ponedjeljak, 7. listopada, u 17 sati na radionici Street Art & Stencil, koju će voditi umjetnik iz Los Angelesa – Erick Sancheza.

Foto: Facebook / Američki kutak Mostar

U kutku će u listopadu biti održani brojni zanimljivi programi s fokusom na STEM, fotografiju, engleski jezik, profesionalno usavršavanje, nutricionizam, savjetovanje za studiranje u SAD-u i američke običaje, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close