MOFF

Zabranjeno pušenje, Elemental, Galija i Zoster na Mostar Film Festivalu

Kultura / Flash | 21. 11. 2016. u 11:24 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz dobar filmski program 10. izdanje Mostar Film Festivala donosi odličnu zabavu i bogat glazbeni program.

U festivalski tjedan koji je ispred nas, domaću publiku i filmske goste, uvesti će bend Zoster koji će biti odgovoran za odličnu zabavu prvu večer festivala, 24. studenog, u mostarskom Golden Pubu.

‘’Iznimno nam je drago što u svoj grad dolazimo svirati u festivalsko vrijeme. Drago nam je da je Mostar dobio još jedan festival i to filmski i čast nam je što ćemo održati koncert u znak otvaranja MOFF-a. Obećajemo dobru zabavu i vjerujemo kako ćemo, uz našu domaću publiku i njihove filmske goste, rasplesano uvesti Mostar u festivalski tjedan’’, poručio je u svom pozivu na otvaranje MOFF-a, frontman benda Zoster, Mario Knezović.

Odlične filmske zabave neće nedostajati niti drugu večer festivala kada će nastupiti zagrebački bend Elemental, koji nam je otkrio da će publici na MOFF-u predstaviti novi album ‘Tijelo’, ali i one odlične pjesme koje se na njihovim koncertima uvijek ponovno traže.

"Razveselila sam se kad smo dobili poziv na MOFF. Svjesna sam da je ovaj grad u svojoj recentnoj povijesti proživio sve i svašta i baš zato me raduje što vidim da se u njemu razvijaju novi kulturni sadržaji. Upravo je kultura sjajna spona koja svojim utjecajem i odjekom u javnosti gradu pomoći da stasa u velegrad i sjecište kakav Mostar zaslužuje biti. Kultura znači stvaralaštvo, kreativnost i pozitivnu energiju - meni to zvuči kao savršen recept za napredak Mostara, od kojeg će njegovi građani imati itekako velike koristi. Što se tiče našeg nastupa, predstavit ćemo, u najvećoj mjeri, pjesme s novog albuma ‘Tijelo’, zajedno sa svim singlovima koje smo do sada s njega prezentirali, ali naravno, odsvirat ćemo, barem na bisu, one pjesme koje su nas proslavile i koje publika uvijek traži!", rekla nam je Remi iz Elementala.

Kao uvod u projekciju dokumentarnog filma 'No smoking in Sarajevo', bend Zabranjeno pušenje će, u subotu 26. studenog, u mostarskom Golden Pubu održati koncert.

Uz Zoster, Elemental, Zabranjeno pušenje, Golden Pub u sklopu MOFF-a donosi i nastupe Galije, Maca - Cabaret: Dva i po muškarca, Tamburaše s kamena te odličnu zabavu uz Disco Trash Party.

Više informacija možete preuzeti na na službenim internetskim i Facebook stranicama Festivala.

 

Kopirati
Drag cursor here to close