Rekordan broj sadržaja

Više od stotinu programa na kulturno-zabavnoj manifestaciji 'Dan općine Travnik'

Planirano je više od stotinu događaja, od čega se posebno izdvaja rekordan broj sportskih sadržaja u kojima će sudjelovati 1480 sudionika.
Kultura / Flash | 07. 03. 2019. u 19:01 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu Dana općine Travnik, koji se proslavlja 21. ožujka, od 15. do 30. ožujka održat će se osma po redu kulturno-zabavna i sportska manifestacija "Dan općine Travnik".

''Dan općine Travnik jedna je od najvećih i najsadržajnijih manifestacija jedne općine u cijeloj BiH koja obično traje dva tjedna, a ono što nas posebno raduje je to da interes brojnih pojedinaca, udruženja, ali i javnih institucija za sudjelovanjem u organizaciji iz godine u godinu kontinuirano raste'', kazala glasnogovornica manifestacije Aldijana Dizdar u četvrtak na konferenciji za novinare.

Prema njezinim riječima, planirano je više od stotinu događaja, od čega se posebno izdvaja rekordan broj sportskih sadržaja u kojima će sudjelovati 1.480 sudionika.

Manifestacija je koncipirana tako da se događaji i aktivnosti organiziraju na više lokacija na cijelom području općine Travnik.

I ove godine će se realizirati tradicionalne aktivnosti čiji je organizator Općina Travnik, te će pored "Kajganijade" i "Kluba neizlječivih Travničana" biti upriličene i neke nove aktivnosti poput druženje načelnika s bivšim s načelnicima i umirovljenim zaposlenicima općine Travnik. Također, očekuju se posjete inozemnih izaslanstava te počasni gosti.

Značajno mjesto u okviru manifestacije zauzet će zajedničko vjenčanje na koje su ove godine pozvani parovi iz cijele BiH, a koja će se održati u prelijepom ambijentu srednjovjekovne tvrđave Stari grad.

Zajedničko vjenčanje je zakazano za subotu, 23. ožujka, a svi prijavljeni parovi imat će priliku iskoristi brojne usluge sasvim besplatno (usluge vjenčanja, šminkanja, frizure, vjenčanica, cvijeće, catering...).

Od 15. ožujka do 15. travnja bit će upriličena izložba iz fundusa Gradske galerije „Antun Gojak" iz Makarske pod nazivom "Pronađena ljepota". Od 15. do 20. ožujka poznati foto-kroničar Slobodan Ličanin-Lika predstavit će se izložbom fotografija „Travnik u fotografiji“, a 15. ožujka bit će otvorena i izložba Foto kluba "FOT Travnik" pod nazivom "FOTOBiH Travnik".

Također, 21. i 23. ožujka bit će upriličena aktivnost "Ulicom Bosanskom", u okviru čega će brojni sugrađani predstaviti svoju ponudu i proizvode, te će tom prilikom prolaznicima dijeliti zanimljive poklone i ukusne slastice.

Sve informacije o aktivnostima vezanim za manifestaciju "Dan općine Travnik" mogu se pratiti i putem Facebook stranice gdje će se plasirati različita obavještenja o programima, najavili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close