Više ukrasa

VIDEO | Mostar objavio imena i planove za doček Nove godine

Grad Mostar ove godine bit će više ukrašen u odnosu na prethodnu godinu
Kultura / Flash | 14. 11. 2018. u 13:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Radi se o velikom projektu. Odabirom izvođača ušli smo u jednu pozitivnu utrku s drugim gradovima što tko može dovesti u odnosu na svoje mogućnosti, ali smatram da smo ove godine ispunili očekivanja građana i uspjeli napraviti dobar program'', rekao je iz organizacije dočeka Nove godina na otvorenom Mili Tiro.

Kompletna organizacija Zimskog grada i dočeka Nove godine koštat će oko 200.000 KM. Grad Mostar će biti više ukrašen u odnosu na prošlu godinu, a očekuje se veliki broj turista.

U Novu godinu ulazimo sa Zabranjenim pušenjem i njihovim novim albumom kojeg će predstaviti mostarskoj publici.

Koncertom popularnog splitskog benda TBF u nedjelju, 2. prosinca, bit će otvoren Zimski grad Mostar "Winterville" koji će se održavati do 7. siječnja 2019. godine, kada će ga svojim nastupom zatvoriti grupa Psihomodo pop.

Kako je potvrđeno na današnjoj konferenciji za medije, 31.12. nastupaju grupa S.A,R.S., bend Dobre Vibracije i Andrej Jelić i Igor HDP // ROOF AW. Preko dana bit će organiziran i dječji doček Nove godine. Doček Nove godine će vjerojatno biti organiziran na platou iza Gimnazije.

''Zadovoljni smo prošlogodišnjim radom MUP-a i očekujemo iste rezultate i ove godine'', dodaju iz organizacije.

Na šetalištu će biti postavljene 24 kućice koje će ove godine biti bijele boje, a koje je ustupila udruga Advent u Mostaru.

''Grad će obilovati dječjim i večernjim programima, uz svakodnevne nastupe DJ, animatore, mađioničare, radionice za djecu koje će voditi akademski kipar, književnik, dramski pedagog, arhitekt i drugi'', rekla je za Bljesak.info službenica Grada Mostara Sanela Ćorić.

Svaki dan će nastupiti lokalni bendovi te će se nastojati zadovoljiti svačiji glazbeni ukus, a u planu je također tijekom prosinca i nastup nekih popularnijih bendova.

Kopirati
Drag cursor here to close