JU ''KŠC''

Velik broj kulturnih događanja u Ljubuškom

U Ljubuškom će se u veljači i ožujku održati veliki broj kulturnih događanja.
Kultura / Flash | 27. 01. 2020. u 10:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Javna ustanova ''Kulturno-športski centar'' Ljubuški, u svojoj trajnoj misiji i zadaći oplemenjivanja kulturno, društvenoga i sportskoga života na prostoru grada Ljubuškog, izuzev aktualnih literarnih natječaja povodom pjesničke večeri ljubuških srednjoškolaca te Valentinova, najavljuje nekolicinu aktivnosti u veljači i ožujku.

Utorak, 11. veljače, s početkom u 19:00 sati, u hotelu Bigeste, u okviru obilježavanja Dana grada Ljubuškog, upriličit će se tradicionalna, peta po redu, pjesnička večer ljubuških srednjoškolaca "Ljubuški u meni pjesma".

Ujedno iste večeri upriličit će se i završna skupna izložba slika polaznika besplatnog tečaja crtanja i slikanja koji se, pod stručnim rukovodstvom magistrice slikarstva Ivane Pavlović, tijekom protekla tri mjeseca održavao u Knjižnici Ljubuški.

Petak, 14. veljače, s početkom u 13:00 sati, u Knjižnici Ljubuški, povodom Valentinova, upriličit će se literarna izložba na temu "Ljubav je..." učenika 5. razreda OŠ Marka Marulića Ljubuški.

Utorak, 18. veljače, sastanci čitateljskih klubova Knjižnice Ljubuški - "Od korica do korica" (djeca) u 18:00 sati i "Tvrđava" (odrasli) u 19:00 sati.

Četvrtak, 27. veljače, s početkom u 19:00 sati, u Knjižnici Ljubuški, upriličit će se izložba slika učenika Gimnazije Ljubuški, nastalih pod stručnim rukovodstvom prof. Tamare Herceg.

Ponedjeljak, 9. ožujka, s početkom u 19:00 sati, u Knjižnici Ljubuški, upriličit će se etnografska izložba i ista će biti otvorena do 13. ožujka.

Utorak, 17. ožujka, s početkom u 13:30 sati, u Knjižnice Ljubuški, upriličit će se radionica 3D prinatanja na 3D printeru za učenike osnovnih škola, priopćeno je iz JU ''Kulturno-športski centar'' Ljubuški.

Kopirati
Drag cursor here to close