Proslava

Puno smijeha na Hardomilju: Naoposum ili Nikako

Predstava je organizirana uz pokroviteljstvo Grada Ljubuškog i v.d. gradonačelnika Vedrana Markotića.
Kultura / Flash | 03. 08. 2020. u 10:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju je na starom Hardomilju, filijali župe Humac, održana misa uočnica za proslavu sv. Stjepana, a nakon mise okupljeno mnoštvo moglo je uživati u novoj predstavi Kluba kulture Libuša ”Naoposum ili Nikako“ za koju scenarij i režiju potpisuje Vesna Rakić. Uočnicu je predmolio fra Nikola Jurišić, a svetu misu je predvodio fra Slaven Brekalo.

Nakon svete mise upriličena je predstava na vanjskoj pozornici ispred groblja i hardomiljske crkve. Cijela predstava je humoristična, na zanimljiv i zabavan način se prati prepirka muškaraca i žena, a posjetitelji su dobili puno zabave i smijeha, te imali priliku čuti izvorni hercegovački izričaj.

Oduševljena hardomiljska publika gromoglasnim pljeskom nagradila je sjajne glumce Damira Mucića, Nikolinu Herceg, Tomislava Grbavca, Mariju Bećir, Marija Alilovića, Biserku Kadragić, Ivu Brkića i Anamariju Milas koji su ih uspjeli odlično nasmijati.

Predstava je organizirana uz pokroviteljstvo Grada Ljubuškog i v.d. gradonačelnika Vedrana Markotića, javlja Ljubuški portal.

 

Kopirati
Drag cursor here to close