Manifestacija

U Zetri zbog sigurnosti otkazan još jedan događaj

Kultura / Flash | 16. 05. 2017. u 15:18 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom održavanja Centralne predramazanske manifestacije Rijaseta Islamske zajednice u BiH, 'Moj Ummete', koja je zakazana za 25. svibanj 2017. godine u Olimpijskoj dvorani J.A. Samaranch - Zetra u Sarajevu, Organizacioni odbor manifestacije izdao je priopćenje za javnost.

"Po saznanju iz medija da dvorana J.A. Samaranch - Zetra nije u funkciji zbog određenih nedostataka u pogledu sigurnosti posjetitelja, mi smo sa upravom ZOI'84 pokušali naći rješenje za prevazilaženje problema, konstatiranih od nadležnih institucija. Niti jedan mogući model rješenja ovog problema nije nam bio prihvatljiv jer nije garantirao sigurnost posjetitelja", piše u priopćenju.

"Zbog važnosti manifestacije, a i već odavno angažiranog velikog broja sudionika u programu, koji nam dolaze iz svih krajeva BiH i inozemstva, mi smo donijeli odluku da se održavanje programa manifestacije 'Moj Ummete' premjesti u veliku dvoranu Centra Skenderija - 'Mirza Delibašić', gdje smo naišli na izuzetnu susretljivost od strane Uprave i uposlenika", napisali su.

U priopćenju se dodaje: "Premda je dvorana 'Mirza Delibašić' po kapacitetu nešto manja od Zetre, mi ćemo se potruditi da to ne ugrozi komoditet posjetitelja. Također, ni u kom slučaju nećemo dovesti u pitanje obećani sadržaj i kvalitet programa manifestacije.

Pozivamo sve zainteresirane, ako to do sada nisu uradili, da na vrijeme osiguraju ulaznicu za ovu manifestaciju, obzirom na znatno manji broj mjesta u dvorani 'Mirza Delibašić'".

Kopirati
Drag cursor here to close