Počitelj

U srpnju Počitelj domaćin predstavama, radionicama, kampovima...

Kultura / Flash | 30. 06. 2012. u 11:03 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neprofitna organizacija "MLAZ" iz Počitelja organizira i ovog ljeta niz akcija i događaja koji, između ostalog, uključuju rad, angažiranost i predstavljanje umjetnika, te likovnu edukaciju djece i mladih. Ovogodišnji program MLAZ-a u Počitelju započinje lutkarskom predstavom za djecu "Bajkine bajke" u kojoj igraju Mario Drmać i Suada Ahmetašević. Predstava će biti izvedena večeras u 19 sati.

Od 05. do 13. srpnja bit će održan Internacionalni volonterski kamp pod nazivom "I care for Počitelj", koji organizuju AdriaticGreeNet i UNESCO (Udine, Italija), u suradnji s Udruženjem građana Počitelj i MLAZ-om.

U srpnju će biti održana i Internacionalna kiparska kolonija, koja će trajati od 16. do 22. srpnja. Voditelj ove kolonije je Samir Sućeska, moderator Mustafa Skopljak, a savjetnik Fikret Libovac. Nakon završetka kolonije bit će organizirana zajednička izložba na kojoj će biti predstavljena kiparska ostvarenja svih sudionika.

Kao i prethodnih godina, i ove godine, od 26. do 29. srpnja, MLAZ je organizator Ljetne škole crtanja za djecu, koju će voditi Sonja Radan uz asistente Snježanu Idrizović i Zorana Molinara. Svečana završnica službenih programskih aktivnosti je predstava "Ćorkan" (Ivo Andrić), autorski projekat glumca Harisa Burine, koja će biti izvedena 11. kolovoza u 20:30 sati.

Dio ovogodišnjeg programa bit će realiziran zahvaljujući financijskoj podršci i sredstvima koje je osiguralo Veleposlanstvo SAD-a u Bosni i Hercegovini, priopćeno je iz MLAZ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close