Uz najbolje tamburaše

U prepunom Domu kulture Novi Travnik održana “Noć Hrvata središnje Bosne”

Organizator manifestacije ''Noć Hrvata središnje Bosne'' je udruga PRONT.
Kultura / Flash | 26. 07. 2018. u 10:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manifestacija pod nazivom ''Noć Hrvata središnje Bosne'' održana je u srijedu u Novom Travniku.

Pokrovitelji manifestacije su Dragan Čović hrvatski član Predsjedništva BiH, a supokrovitelj Kolinda Grabar Kitarović predsjednice Republike Hrvatske i Marinko Čavare predsjednik FBIH.

Organizator manifestacije ''Noć Hrvata središnje Bosne'' je udruga PRONT.

Manifestacija je održana u dvorani Doma kulture gdje se okupio veliki broj ljudi koji su došli da podrže manifestaciju i zapjevaju uz Najbolje hrvatske tamburaše.

Na početku manifestacije prisutnima se obratio Ivica Džambas predsjednik udruge PRONT, koji je rekao kako je važno jedinstvo i zajedništvo svih Hrvata središnje Bosne, ''naročito u ovim teškim vremenima''.

Već drugu godinu za redom, organizatori dodijeljuj plakete ''Fra Marijan Šunjić'', ljudima zaslužnim za razvoj i promociju središnje Bosne.

Plaketu za razvoj gospodarstva dobila je tvrtka FTM iz Novog Travnika, koja je proizvodnjom stolarije svjetske kvalitete postala brend.

Za promociju središnje Bosne, plaketu je dobio Ivan Del Vechio veleposlanik Republike Hrvatske.

Zahvalnice za pomoć pri organizaciji dobila je udruga nositelja ratnih vojnih odličja HVO ŽSB, predsjednik FBIH, te hrvatski član predsjedništva BiH.

Nakon dodjele zahvalnica, posjetitelji su uživali je u glazbenim izvedbama Najboljih hrvatskih tamburaša, bivše grupe Zlatni dukati.

 

Kopirati
Drag cursor here to close