Los Rosales

U Mostaru priređena 'drive view' izložba

''To je 'drive view' izložba, gdje se može pogledati sve ono što su naši korisnici radili svojim kućama, online i za vrijeme ove pandemije – a sve to poštujući mjere fizičke udaljenosti, dakle iz automobila'', kazala je Mezit.
Kultura / Flash | 08. 05. 2020. u 12:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Htjeli smo da promijenimo ovu atmosferu koja vlada zbog koronavirusa jer su naša djeca i korisnici izolirani i u svakodnevnom životu a ne samo tijekom pandemije, i ovo je na njih dodatno ostavilo trag. Željeli smo da kažemo ljudima da smo tu, prisutni i da naši korisnici i dalje rade i privređuju ovome društvu'', kazala je za Bljesak.info Mirna Mezit, direktorica Centra za djecu i omladinu s posebnim potrebama 'Los Rosales' povodom zanimljive izložbe u Mostaru.

Naime, Radin d.o.o. zajedno s Centrom za djecu i omladinu s posebnim potrebama 'Los Rosales' i 'Lonato Lunchroom' u petak je organizirao umjetničku izložbu koja je održana u krugu Centra 'Los Rosales', u mostarskom Južnom logoru.

Foto: Bljesak.info / U Mostaru priređena 'drive view' izložba

Izloženi radovi djela su djece i mladih, učenika i korisnika Centra "Los Rosales" a mogli su se vidjeti u razdoblju od 11 do 13 sati.

''To je 'drive view' izložba, gdje se može pogledati sve ono što su naši korisnici radili svojim kućama, online i za vrijeme ove pandemije – a sve to poštujući mjere fizičke udaljenosti, dakle iz automobila'', kazala je Mezit, te dodala:

''Nazivamo je i izložba 'to go', ali i zato što smo za sve posjetitelje pripremili eksponate, kavu i osvježenje koje mogu kupiti za ponijeti''.

Kopirati
Drag cursor here to close