Najavljujemo

U Mepas Mallu se otvara dugoočekivana knjižara ALFA

Kultura / Flash | 27. 06. 2012. u 08:24 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od petka, 29.lipnja Mostar će postati bogatiji za još jedno okupljalište ljubitelja pisane riječi.

Na drugom katu Mepas Malla u 17 sati svoju prvu knjižaru u Bosni i Hercegovini otvara nakladnička kuća Alfa, koja je na prostoru BIH prisutna još od 2004.

Alfina knjižara prostire se na 130 m2, a nudit će preko 1000 različitih naslova svjetski poznatih pisaca, bestsellera, stručne literature, udžbenika, slikovnica za najmlađe, te školskog pribora, darovnog programa i još mnogo toga.

Knjižaru će u 17 sati otvoriti direktor i vlasnik Alfe Miro Petric.

Doista smo se potrudili napraviti kvalitetnu knjižarsku ponudu.Pozivamo sve na susret s knjigom, jer je naš cilj da knjižara Alfa postane mjesto gdje ćemo kroz različite programe promicati kulturu knjige i čitanja, osobito među mlađom populacijom“, kazala je Ana Babić, direktorica naklade Alfa u BIH.

Otvorenju će nazočiti voditelj i glumac Dubravko Sidor koji će izvesti kazališnu predstavu „Sijač sreće“.

Radi se o veseloj priči o odrastanju, ispričanoj zabavnom glumačkom igrom, prema tekstovnom predlošku književnika Božidara Prosenjaka.

Zbog lake prilagodljivosti svakom prostoru, radosti, smijeha i veselja koje predstava „Sijač sreće“ u obilju sije svugdje gdje se izvede, već do sada bilježi respektabilan broj od gotovo 300 izvedbi u devetoj sezoni od premijere.

Program otvorenja glazbeno će obogatiti najmlađi članovi folklorne skupine fra Bernardin Smoljan HKUD-a Rodoč, te višenagrađivane plesne skupine Plesnog centra ProDance.

Iz knjižare Alfa pozivaju sve ljubitelje knjige na zabavni program otvaranja u petak, 29. lipnja od 17 sati, a kupce će posebno obradovati prigodni pokloni i popust od 10 % na program nakladničke kuće Alfa.

S tradicijom dugom preko četrdeset godina, Alfina izdanja imaju za cilj educirati, zabaviti i odgojiti čitatelja, kako predškolske dobi, tako i one starije.

Kopirati
Drag cursor here to close