Banja Luka

Treća konferencija mladih u BiH

Kultura / Flash | 19. 08. 2012. u 12:53 Z.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Banjoj Luci je sinoć otvorena Treća konferencije Mladih Bosne i Hercegovine, koja će se ove godine istovremeno baviti umjetnošću i demokratskim vrijednostima.

Na otvaranju Konferencije prisutnima su se obratili predstavnici Udruženja građana “Benevolentia”, generalni menadžer Aleksandar Dragićević, izvršna direktorica Sonja Kesić i kreativni producent Konferencije Borislav Buljić.

Oni su sudionicima, voditeljima radionica i gostima predstavili dosadašnje projekte i rad organizacije, te plan i program Konferencije.

Tijekom pet dana Konferencije realizirat će se glazbena radionica, radionica za fotografiju, kao i radionice filma, kreativnog pisanja i liderstva.

Tijekom Konferencije, 30 sudionika iz cijele zemlje, osim umjetničkog dijela programa, proći će i edukativni dio koji obuhvaća teme omladinski aktivizam, demokratske vrijednosti, spolna ravnopravnost, rješavanje konflikata i slično.

Na svečanom zatvaranju Konferencije 24. kolovoza javnosti će biti prezentirani kreativni radovi i nastupi sudionika Konferencije.

Kopirati
Drag cursor here to close