''Večer sjećanja''

Svijeće i molitva u Širokom Brijegu za sve poginule branitelje i žrtve Domovinskog rata

''Neka plamen sjećanja na žrtve Vukovara, Škabrnje, Stipića livade, Grabovice, Uzdola, Vareša, Križančeva sela i mnogih drugih hrvatskih stratišta gori u našim srcima''.
Kultura / Flash | 17. 11. 2018. u 20:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U predvečerje obljetnica uspostave Hrvatske zajednice Herceg-Bosne i pada grada heroja Vukovara, na Trgu širokobrijeških žrtava je u subotu navečer održana ''Večer sjećanja'' u organizaciji Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Široki Brijeg.

Paljenjem svijeća i molitvom ispred spomenika poginulim braniteljima Širokobriježani su odali počast svim poginulim braniteljima i žrtvama Domovinskog rata, kako u Bosni i Hercegovini, tako i u Republici Hrvatskoj.

''Neka plamen sjećanja na žrtve Vukovara, Škabrnje, Stipića livade, Grabovice, Uzdola, Vareša, Križančeva sela i mnogih drugih hrvatskih stratišta gori u našim srcima'', poruka je organizatora.

U 20.30 sati članovi Franjevačke mladeži (Frama) Široki Brijeg uputili su se u koloni sa svijećama od crkve Uznesenja BDM na Brijegu do središnjeg gradskog trga gdje su molitvom odali počast poginulim braniteljima i žrtvama Domovinskog rata.

Kopirati
Drag cursor here to close