Najtraženiji naslovi

Što se najviše čitalo u svibnju?

Kultura / Flash | 03. 06. 2017. u 12:48 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naslovi "1001 sevdalinka i pjesme za sva vremena 1. i 2. dio", zatim "Uvod u znanstveni rad u medicini 5.izdanje" te "Ulica svitaca" najtraženiji su tijekom mjeseca svibnja u najvećoj online knjižari u BH, Knjiga.ba.

Nakon toga, najtraženiji su "Čovek po imenu Uve", "Češljugar", "Miki", "Dosjei", "Što pepeo priča", "Uništi dnevnik" te "Rječnik u 100 slika - Moje prve riječi".

Iz ove online knjižare preporučuju "Uvod u znanstveni rad u medicini, 5.izdanje" autora Matka Marušića, za studente medicinskih fakulteta i drugih zdravstvenih profesija. Prvo hrvatsko izdanje tiskano je 1996., kao doprinos tadašnjeg Uredničkog odbora časopisa Croatian Medical Journal izobrazbi hrvatskih istraživača i potencijalnih autora (studenata) u provođenju znanstvenih istraživanja i pisanju znanstvenoistraživačkih izvješća.

Također, preporučuju knjigu Donne Tartt "Češljugar" koja čitatelja vodi na uzbudljivo književno putovanje od blještavila elitnog Upper East Sidea preko mračnih antikvarnih radionica u Greenwich Villageu do pustoši predgrađa Las Vegasa i uskih riječnih amsterdamskih kanala u napetu priču o umjetnosti i ljubavi, gubicima i opsjednutosti, o preživljavanju i kreaciji, i o najdubljim tajnama identiteta i sudbine, priopćeno je iz Knjige.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close