Bogat program

Što nas čeka: Prvi mjesec u Pavarottiju

Već u petak, 17. siječnja, u Muzičkom centru Pavarotti gostovat će Nermin Alukić Čerkez, interpretator etnomuzike i nekadašnji vokalni solist kultnog benda Mostar Sevdah Reunion.
Kultura / Flash | 09. 01. 2020. u 13:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon obilja kulturnih programa kojima su obilježili 22. rođendan i ispratili staru godinu, Muzički centar Pavarotti i u ovoj novoj, 2020., nastavlja sa svojim redovnim aktivnostima. 

Već u petak, 17. siječnja, u Muzičkom centru Pavarotti gostovat će Nermin Alukić Čerkez, interpretator etnomuzike i nekadašnji vokalni solist kultnog benda Mostar Sevdah Reunion. Čerkez će, kao i ranijih godina, nastupati sam, prateći se na gitari, a na njegovom repertoaru naći će se najpoznatije kompozicije iz bogatog glazbenog naslijeđa Balkana.

Sedam dana poslije, 24 siječnja, Pavarotti centar bit će domaćin panel-diskusije pod nazivom Mostar Calling, a istoga dana navečer, u Centru će nastupiti sarajevski reperi, uz njihovu lokalnu podršku, repera Maka. Mostar Calling je dio BMS Calling ciklusa, projekta sarajevskog lsita Oslobođenje.

U subotu, 25. siječnja, poznati bh. glumac Feđa Štukan mostarskoj će publici predstaviti svoju knjigu „Blank“, koja je, krajem prethodne godine, izašla u izdanju magazina Buka. „Blank“ je, inače, svoju prvu promociju doživio sredinom prošlog mjeseca u Sarajevu.

Paralelno s programskom djelatnošću, u našem „A“ studiju ugostit ćemo Tate Romanovu, drive-pop bend iz Splita, zatim Divanhanu poznati etnobend iz Sarajeva, te srpske punk-rockere„Ritam nereda“.

''Uz sve to, tu su i naše redovne kreativno-edukativne radionice za najmlađe, koje nastavalju s radom nakon novogodišnjih praznika'', poručili su iz Pavarottija.

Kopirati
Drag cursor here to close