Čestitka

Sretan Uskrs/Vaskrs!

Kultura / Flash | 16. 04. 2017. u 06:03 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečanim liturgijama u crkvama diljem BiH vjernici slave Uskrs - svjedočanstvo Isusove pobjede nad smrću i grijehom. Uskrs ili Vaskrs je najveći i najvažniji kršćanski blagdan kojim se slavi Isusovo uskrsnuće.

U nadi da će Blagdan Kristova Uskrsnuća u naše obitelji unijeti utjehu, nadu i radost, te nas potaknuti na promišljanja o vrijednosti ljudskog života, praštanja, pobjede dobra nad zlom svim čitateljima portala Bljesak.info upućujemo iskrene čestitke u povodu najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa/Vaskrsa.

Uskrs je dan u kojem čovjek čista srca i duše pruža ruku bližnjemu svome, želeći mu čestitajući reći da treba biti sretan jer je danas na ovom prolaznome svijetu, a sutra u vječnosti.

Uskrs je blagdan koji simbolizira nadu, snagu, obnovu i novi početak. Želja nam je da u ovim vremenima duge i ozbiljne društvene krize, nadahnuće Uskrsa ohrabri kršćane i ojača nadu u bolju budućnost. Neka ovaj blagdan bude ispunjen mirom i zadovoljstvom te da ga provedete radosno, u krugu svojih obitelji i bližnjih.

Sretan Uskrs/Vaskrs!

Kopirati
Drag cursor here to close