Ramski umjetnik

Slike talentiranog Ivana iz Rame ostavljaju bez daha

Kultura / Flash | 13. 12. 2016. u 08:17 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vrijedne ruke ramskog umjetnika Ivana Baketarića – Manjeta čine čuda. Ivan je rođen 1996., a završio je Srednju likovnu školu Gabrijela Jurkića. Kaže kako je zahvaljujući svom talentu za slikanje zaradio svoj prvi novac.

''Od malih nogu sam osjećao talent i ljubav prema crtanju i umjetnosti. Još kao malo dijete sam pokušavao slikati, a ponajviše samo linijske crteže npr. likove iz crtića, filmova itd.'', rekao je Ivan.

Naviše voli raditi ulje na platnu i akril na platnu. Ovisno o narudžbama radi i ostale tehnike, pa i olovku na papiru, te pastel na papiru.

''Do sada sam naslikao oko 100 slika, a više od pola tih slika su bile privatne narudžbe za čiji rad sam zaradio i svoj prvi novac'', priča ovaj mladić.

Kako veli od slikanja se može zaraditi novac, ali se ne može se bas od toga živjeti. Slikanje uvijek može bit drugi posao koji se radi u slobodno vrijeme.

Svoj talent slikanja veli da je naslijedio. Nekad se zna i poigrati i našaliti sa slikama kako bi nasmijao one koji ih gledaju, piše Rama-prozor.info.

A kad pogledate njegove radove, neće vam biti nimalo čudno zašto ga podržavaju prijatelji i rodbina.

Ivanove radove možete pogledati na Facebook stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close