Promocija knjige

Promocija 'Ljubavologije' u Mostaru

Kultura / Flash | 25. 03. 2017. u 18:35 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Popularni hrvatski autor Bruno Šimleša u organizaciji Narodne knjižnice HNŽ Mostar će 19. travnja predstaviti i promovirati svoju knjigu Ljubavologija.

''Jedino kada volimo znamo zašto smo stvoreni i za što smo stvoreni! Stvoreni smo da bismo živjeli ljubav! Kako razviti zdravu ljubav prema sebi, privlače li se suprotnosti, može li se preboljeti preljub i zašto dolazi do njega…''.

Ovo je novo i dopunjeno izdanje najprodavanije hrvatske knjige o ljubavi i odnosima koja odgovara na sva ključna pitanja o ljubavi.

Ljubavologija nas uči kako izgraditi zdrave, sretne i strastvene odnose s drugima. Bilo da je riječ o partnerskoj ljubavi ili obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima, autor upozorava na uobičajene zablude i pogrešna očekivanja koja namećemo jedni drugima, ali isto tako predlaže i rješenja koja će vratiti povjerenje i zadovoljstvo u ona najvažnija područja života.

Kada bi postojala znanost o ljubavi, ova bi knjiga bila udžbenik!

Bruno Šimleša (1979.) autor je knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Dosad je objavio osam knjiga, a Ljubavologija i Škola života jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima. Njegovi su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji i Makedoniji.

Diplomirao je sociologiju 2003. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, dvije godine vodio je emisiju Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji i redovito surađuje s brojnim medijima u Hrvatskoj i regiji.

Udruga Sve za nju 2016. godine dodijelila mu je nagradu VAM zbog pomaganja onkološkim pacijentima i senzibiliziranja javnosti za probleme svih koji se bore s rakom. Oženjen je i ponosni tata šestogodišnje djevojčice.

Kopirati
Drag cursor here to close