Trodnevna manifestacija

Program obilježavanja manifestacije 'Dani berbe grožđa- Brotnjo 2016.'

Kultura / Flash | 08. 09. 2016. u 19:07 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Turističko-kulturno-gospodarstvena manifestacije "Dani berbe grožđa- Brotnjo 2016." počet će u petak, 16. rujna, u 19 sati izložbom skulptura akademske kiparice Karin Grenc, te predstavljanjem brošure Emila Raspudića "Atletski klub 'Brotnjo' Čitluk 2006.- 2016. koje će biti upriličeno u Galeriji Kluba Matice hrvatske u Čitluku.

Istoga dana, u 20 sati, u čitlučkom Hotelu "Brotnjo" bit će održano predstavljanje romana književnice Anite Martinac ''Posljednji“, u izdanju Ogranaka Matice hrvatske u Čitluku i Vinkovcima.

U sklopu trodnevne manifestacije, 17. rujna će u 9 sati u Gradskoj sportskoj dvorani biti održan Međunarodni karate turnir ''Dani berbe grožđa – Brotnjo 2016“, dok će u večernjim satima u Podrumima "Andrija Paoča" biti upriličena stručna predavanja iz vinogradarstva i vinarstva, s početkom u 20 sati.

Atletski miting ''Dani berbe grožđa – Brotnjo 2016“ bit će uprličen 18. rujna u 15 sati na Gradskom stadionu "Bare", dok je u 18 sati planiran svečani mimohod svih sudionika manifestacije od Srednje škole fra Slavka Barbarića do Broćanskog trga. U 18:30 sati na Broćanskom trgu bit će održano svečano otvarenje 61. turističko-kulturno-gospodarstvene manifestacije ''Dani berbe grožđa – Brotnjo 2016“ i početak programa kulturno-umjetničkih društava, skupina i pojedinaca, nakon čega će u 21 sat biti upriličen koncert Klape "Contra".

Iz Organizacijskog odbora manifestacije su najavili kako će program na Broćanskom trgu biti održan uz hercegovačke specijalitete i kušanje vrhunskih vina hercegovačkih vinara.

Kopirati
Drag cursor here to close