Powered by Bljesak

Pročitajte priče koje se natječu za nagradu ovogodišnjeg WHFesta

Kultura / Flash | 31. 07. 2017. u 12:23 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od 140 prijavljenih radova u književnom dijelu, selektori West Herzegowina Festa odabrali su 32 kratke priče koje su ušle u natjecateljski program.

I ove godine vladalo je veliko zanimanje za ovaj dio širokobriješkog festivala, a najveći broj prijava stigao je iz BiH, Srbije i Hrvatske dok su zabilježene prijave i iz Crne Gore, Slovenije, Sjedinjenih Američkih država, Kanade te Australije.

Pokrovitelj književnog dijela WHFesta je portal Bljesak.info, a o najboljima će odlučiti tročlani žiri kojeg čine hercegovačka književnica Martina Mlinarecić Sopta, spisateljica iz Sinja Tanja Mravak te pisac iz Beograda Đorđe Miketić.

Festival, koji ove godine obilježava svoje 15. izdanje, će se održati od 3. do 5. kolovoza u Širokom Brijegu.

Kao glazbeni gosti prvog dana festivala nastupit će Detour i Jinx, drugog dana nastupit će TBF, a festival će nakon nastupa komičara Željka Pervana i proglašenja najboljih zatvoriti koncert grupe Psihomodo Pop.

Na festivalu, koji se i ove godine održava pod pokroviteljstvom Ožujskog piva, će sve tri večeri biti upotpunjene programom Silent Disco pod pokroviteljstvom Red Bulla i vodke Svarog, a posjetitelji će moći uživati i u Jäger-zoni.

West Hercegowina Fest održat će se na dobro poznatoj lokaciji uz rijeku Lišticu.

Ulaz na festivalske večeri je do 20:30 sati slobodan a nakon toga ulaznice će se plaćati po cijeni od 10 KM.

Više informacija na internetskim stranicama i na Facebook stranicama Festivala.

 

Kopirati
Drag cursor here to close