Čuvar uspomena

Predstavljena Moja priča iz kreativne radionice Angelluma

Kako su nam mladi kreativci otkrili za Bljesak.info, Moja priča nije obična priča, nego priča koju će svatko za sebe ispisivati - priča koja slavi postojanje.
Kultura / Flash | 09. 12. 2017. u 13:13 Ivan Kraljević

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Jednoga dana, šećući se po rajskim prostranstvima, dragi Bog je smislio savršen plan. Shvatio je da na Zemlji treba jednu posebnu osobu, drukčiju od svih do sada stvorenih. Htio je da ta osoba živi na Zemlji, da ljubi i ljubeći stvara. Bog je bio jako sretan što će stvoriti baš tu osobu'', riječi su kojima započinje Moja priča iz kreativne radionice Angelluma.

Kako je kreativcima iz Angelluma kvaliteta proizvoda na prvom mjestu, Moja priča na 92 stranice u kožnim koricama i zlatotisku te kvalitetnom papiru donosi najvrjednije događaje i bilješke u prvih deset godina djetetova života i njegova rasta u okružju obitelji, prijatelja i Majke Crkve.

Čuvar uspomena koji prati djetetovo odrastanje

Riječ je o svojevrsnom čuvaru uspomena koji prati djetetovo odrastanje, kako navode za Bljesak.info, od njegova začeća u majčinoj utrobi do prve svete pričesti, kada po prvi puta pristupa euharistijskom stolu te prima pravo Isusovo tijelo i krv pod prilikama kruha i vina.

  / Moja priča iz kreativne radionice Angellum

Ranije smo pisali kako je Angellum kreativna kršćanska platforma koja okuplja tim mladih ljudi iz Zagreba, Splita i Hercegovine koji želi ljepotu stvaranja podijeliti sa svijetom.

Ističu kako im je cilj postati blještavo svjetlo u sumornoj svakodnevnici. Svojim kreativnim radom i proizvodima u društvo žele unijeti svježinu i širiti ljepotu isprepletenu kršćanskom porukom.

Priča koja slavi postojanje

Zapravo, kada se pogleda cjelokupni pristup samoj ideji i korišteni materijal u njezinoj izradi, moglo bi se reći kako je Moja priča pravi hibrid. No, pored vrlo kvalitetnog sadržaja, svaka Moja priča u sebi krije i unikatni aktivacijski ključ koji će budućem korisniku omogućiti pristup vrlo bogatom sadržaju platforme Angellum.

  / Moja priča iz kreativne radionice Angellum

Kako su nam mladi kreativci otkrili za Bljesak.info, Moja priča nije obična priča, nego priča koju će svatko za sebe ispisivati - priča koja slavi postojanje.

Iako će se priče razlikovati jedna od druge, kršćanska je poruka ta nit koja će njezine korisnike, u skladu s vremenom u kojem živimo, učiti na jedan drugačiji način stvarati i kreirati. I čuvati ono najvrjednije… Emocije!

  / Moja priča iz kreativne radionice Angellum
Kopirati
Drag cursor here to close