Ostavili trag

Predstavljaju se portreti uglednih Mostaraca

Predviđeno je da na svečanosti Ramizu Panduru, slobodnom umjetniku, Zlatko Serdarević, predsjednik Udruženja umjetnika Mostara, uruči Plaketu za životno djelo
Kultura / Flash | 05. 03. 2020. u 15:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje umjetnika Mostara priređuje dvostruki kulturni sadržaj-izložbu likovnih radova i promociju knjige 'Sudbina' autora prim.dr. Nusreta Velića.

Autor će se predstaviti sa dvadesetak portreta, uglednih i poznatih građana Mostara iz svih društvenih slojeva, koji su ostavili upečatljiv trag na svim poljima društvenog djelovanja - gospodarstvenom, političkom, kulturnom, sportskom, medicinskom, prosvjetnom i znanstveno istraživačkom.

O knjizi 'Sudbina', autobiografskom romanu u kome oslikava ratne i postratne događaje, će govoriti: Ramiz Pandur, slobodni umjetnik, član ULUPU BiH, Zlatko SERDAREVIĆ, novinar i publicist i autor prim.dr. Nusret Velić.

Predviđeno je da na svečanosti  Ramizu Panduru, slobodnom umjetniku,  Zlatko Serdarević,  predsjednik Udruženja umjetnika Mostara, uruči Plaketu za životno djelo.

Ovaj kulturni sadržaj će se održati u četvrtak 12. ožujka u 19 sati u kongresnoj dvorani hotela Bristol, priopćeno je iz mostarskog Udruženja umjetnika.

Kopirati
Drag cursor here to close