Neispričane priče

Poziv na 'Mostove Hercegovine'

OKC Abrašević i AbrašRadio u saradnji s portalom Direkt odlučili su stoga otvoriti medijsko-edukacijsku platformu posvećenu upravo svemu navedenom.
Kultura / Flash | 09. 04. 2020. u 11:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hercegovina je prostor biodiverziteta, bogatih kulturnih riznica i mnoštva još neistraženih i neispričanih priča. Raznolikosti i srodnosti kojima se ova povijesna regija ima pohvaliti velikim dijelom su još uvijek neprisutne i nedostupne u našem medijskom prostoru.

OKC Abrašević i AbrašRadio u saradnji s portalom Direkt odlučili su stoga otvoriti medijsko-edukacijsku platformu posvećenu upravo svemu navedenom.

Uz podršku BHRI, namjera je realizirati projekt pod nazivom 'Mostovi Hercegovine' čiji će se program baviti mnoštvom hercegovačkih identiteta, geografskim specifičnostima, kulturnim zanimljivostima, te neispričanim pričama zajedničkog nam prostora.

Aktivnosti sa sudionicima podijeljene su u nekoliko etapa. Prvi ciklus bit će posvećen razgovorima, predavanjima i učenju o specifičnostima hercegovačkog podneblja, a zainteresirani učesnici iz gradova Hercegovine imat će potom priliku zajedno s mentorima projekta 'Mostovi Hercegovine' u nizu susreta, raditi na istraživanju i proizvodnji priča, a koje će potom iznijeti u javnost kroz medije radija, teksta, fotografije, videa i slično.

''Pozivamo sve zainteresirane za ovu temu, bez obzira na prethodno iskustvo s medijskom produkcijom, da nam se pridruže u ovom procesu i pomognu nam otkriti neispričanu Hercegovinu'', poručili su organizatori.

Više detalja potražite ovdje

Kopirati
Drag cursor here to close