Narodno pozorište

Poklanjamo ulaznice za komediju ''Soboslikar''

Kultura / Flash | 26. 01. 2017. u 12:24 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sutra (u petak, 27.1.) u 20 sati u Narodnom pozorištu Mostar na repertoaru je predstava “Soboslikar” Donalda Churchilla u režiji Emira Spahića. U laganoj, zabavnoj i dinamičnoj komediji, glumci Emir Spahić (Walter), Amela Kreso (Jane) i Maja Zećo (Marcia) progovaraju o bračnim odnosima, sreći, preljubu, pravdi.

Radnja je smještena u dnevni boravak bračnog para Hornebeam, u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća, u vrijeme seksualne revolucije, studentskih prosvjeda i Rock and Roll-a, priopćeno je.

“Želite li se nasmijati? Uživate li podjedanko u grubosti i profinjenosti engleskog humora? Ako na ta pitanja možete odgovoriti potvrdno, ova će Vas komedija prisiliti da se skotrljate sa Vašeg naslonjača u gledalištu”, napisao o ovoj Churchillovoj komediji kritičar Garalt Mc'Laim. Ako želite uživati u onim dobro poznatim bračnim i izvanbračnim smiješnim zgodama i situacijama, onda je “Soboslikar” pravi izbor.

Predstava se igra na kamernoj teatarskoj sceni u “Studiju 64” Narodnog pozorišta Mostar. Cijena ulaznice za predstavu “Soboslikar” je 7 KM, s popustom za učenike, studente i umirovljenike 3,50 KM.

Narodno pozorište i portal Bljesak.info vam poklanjaju dvije ulaznice za predstavu. Ukoliko želite osvojiti ulaznicu svoje podatke pošaljite na email [email protected] s naznakom ''ulaznice''. Sretno :)
Kopirati
Drag cursor here to close