Mostarska liska

Pogledajte predstavu ''Klaunovi''

Kultura / Flash | 29. 04. 2017. u 06:29 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako trojica cirkusanata, koji se bore za angažman, a nekada su bili slavni tandem, sada postaju supranici u borbi za posao?

Traži se 'klaun u godinama' za jednu malu ulogu. Filippo i Nicollo su u hodniku, čekaju na audiciju, a onda im se pridruži i Peppino, njihov nekadašnji učitelj i mentor. Radost njihovog susreta je pomračena napetošću i tenzijama; njih trojica su očajni jer su zaboravljeni i osuđeni na gorku samoću... E to je predstava “Stari klaunovi” (OLD CLOWN WANTED / Petit boulot pour vieux clown) u produkciji Slovenskog narodnog gledališča Nova Gorica, koja će u subotu, 29. 4. svečano zatvoriti 14. Međunarodni festival komedije “Mostarska liska” u 20 sati u Narodnom pozorištu Mostar.

Predstava je titlovana – s prevodom na naš jezik, i po prvi put na festival dolazi predstava iz Slovenije. Prije izvedbe, najboljima na festivalu će biti uručene nagrade, pa će ovo biti sjajna prilika da kao pravi domaćini velikim pljeskom nagradimo najbolje na festivalu, i pozdravimo umjetnike iz Slovenije, priopćeno je.

U predstavi igraju Radoš Bolčina (Filippo), Iztok Mlakar (Nicollo) i Gojmir Lešnjak – Gojc k. g. (Peppino).

Portal Bljesak.info u suradnji s Narodnim pozorištem je podijelio ulaznice za ovu predstavu. Ulaznice su osvojili Dario Brajković i Nada Brajković. 
Kopirati
Drag cursor here to close