Manifestacije

Počinje 'Kulturno ljeto' u župi Gorica- Sovići

U sklopu manifestacije, koju organizira Bratovština sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići, 13. srpnja ispred zvonika sv. Ilije Proroka u Bobanovoj Dragi bit će izvedena monodrama "Kako glumiti normalnog čovjeka" u izvedbi Maria Filipia
Kultura / Flash | 21. 06. 2019. u 12:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manifestacija Kulturno ljeto 2019. u župi Gorica-Sovići započinje u srijedu, 26. lipnja, svetom misom u crkvi sv. Petra i Pavla u Sovićima te koncertom klape sv. Mihovil iz Prološca. 

U sklopu manifestacije, koju organizira Bratovština sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići, 13. srpnja ispred zvonika sv. Ilije Proroka u Bobanovoj Dragi bit će izvedena monodrama "Kako glumiti normalnog čovjeka" u izvedbi Maria Filipia, a zabavnu večer upotpunit će pjevači gange i bećarca te svirači narodnih instrumenata. 

U petak, 26. srpnja, u staroj crkvi u Gorici održat će se 13. susret klapa, dok će 31. srpnja u starom župnom dvoru u Gorici biti predstavljena knjiga pjesama "Zahvalnost" autorice Mirjane Mime Vlašić te otvorena izložba skulptura Ivana Vlašića. 

Za kraj manifestacije planirana je humanitarna likovna kolonija u čast Zvonki Bušiću Taiku, koja će biti održana od 28. do 31. kolovoza, najavili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close