MSYP

Ovogodišnji Mostarski ljetni omladinski program seli na internet

Svi tečajevi i aktivnosti MSYP-ja vođeni su od strane volonterskog tima iskusnih akademika, profesionalaca i stručnjaka iz BiH i cijelog svijeta, a održavaju se na engleskom jeziku,
Kultura / Flash | 03. 06. 2020. u 17:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodni omladinski ljetni program "MSYP Virtual" održat će se u razdoblju od 22. lipnja do 11. srpnja, a program predstavlja virutalni spin-off Mostarskog ljetnog omladinskog programa, koji ove godine namjerava okupiti 60 mladih u dobi od 14 do 19 godina iz svih dijelova Bosne i Hercegovine.

Svi tečajevi i aktivnosti MSYP-ja vođeni su od strane volonterskog tima iskusnih akademika, profesionalaca i stručnjaka iz BiH i cijelog svijeta, a održavaju se na engleskom jeziku, priopćeno je iz Menadžmenta MSYP-ja.

"Tijekom tri tjedna MSYP-ja Virtual, sudionici će pratiti veliki broj izbornih predmeta, predavanja i interaktivnih radionica. Ovogodišnji tečajevi će obuhvatiti područja matematike i logike, ljudskih prava, kemije, političke filozofije, međunarodne politike, ekonomije, medija i novinarstva, urbanih studija, umjetnosti i psihologije. Cilj programa je poboljšati samopouzdanje sudionika kroz kritičko i kreativno razmišljanje, liderstvo, timski rad, poduzetništvo, multikulturalno razumijevanje i društveni angažman, uz jačanje znanja engleskog jezika", navodi se u priopćenju.

Od samog osnivanja 2014. godine program je uspješno održan za šest generacija sudionika te je okupio preko 240 mladih.

Kopirati
Drag cursor here to close