Uvertiza za proslavu

Otvoreno Livanjsko kulturno ljeto

Kultura / Flash | 17. 07. 2017. u 09:53 D.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji načelnika i Općine Livno, u nedjelju je u Gradskom parku ispred Narodnog sveučilišta u Livnu svečano otvoreno Livanjsko kulturno ljeto 2017.

Šesto Livanjsko ljeto otvorenim je proglasio livanjski načelnik Luka Čelan, izrazivši zadovoljstvo što je ta manifestacija dobro prihvaćena od sugrađana te se nada da će to biti još veći poticaj da iduće godine bude još bolji.

"Po reakcijama naših sugrađana mislim da je program Livanjskog kulturnog ljeta pripremljen do sada u najboljoj izvedbi i nadam se da će biti dobra posjećenost na svaki naš dan koliko traje manifestacija ako je suditi po nazočnosti na samom otvaranju", kazao je Čelan.

Samo otvaranje Livanjskog kulturnog ljeta predstavlja i uvertiru proslave vezano za proglašenje Livna gradom.

"Mi smo krajem ožujka završili proces proglašenja našeg Livna gradom, proces koji je započeo prije dvije godine i sa zadovoljstvom mogu kazati da smo taj dio okončali uz nadu da ga ovim postupkom uz bolji pristup viših razina vlasti još snažnije ga u budućnosti razvijamo", istaknuo je Čelan.

Svečanosti otvorenja nazočili su i dopredsjedavajuća Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto, predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Ivan Jozić te brojni uzvanici iz društvenog, političkog, kulturnog i vjerskog života ovog grada.

Kopirati
Drag cursor here to close