Znanje d.o.o.

Otvorena knjižara 'Tin Ujević' - dašak kulture u gradu na Neretvi

Kultura / Flash | 27. 07. 2012. u 08:35 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Znanje d.o.o. je nakladnička kuća proistekla iz šezdesetogodišnje tradicije i iskustva sestrinske tvrtke Znanje d.o.o. Zagreb, te vizije o konceptu modernih i kvalitativno superiornih udžbenika. Jedni smo od vodećih nakladnika udžbenika na hrvatkom jeziku u Federaciji BiH, a jedini smo nakladnik koji potpuno samostalno izdaje školske udžbenike, autorski isključivo s domaćih prostora.

Naša se poslovna jedinica - knjižara "Tin Ujević", nakon 17 godina, iz Ulice kralja Tomislava 1 preselila na novu i veću lokaciju u Ulici biskupa Čule bb (preko puta zgrade "Spajalica").

Na 110 kvadratnih metara, knjižara "Tin Ujević" nudi kao i do sada - najbolji i najveći izbor knjiga svih hrvatskih i domaćih nakladnika, kompletan školski program, te svu potrebnu sveučilišnu literaturu. U njoj možete pronaći i bogat izbor uredskog programa, igračke, slikovnice i knjige za najmlađe, kvalitetnu ponudu lektire i popularne književnosti.

Posebno ističemo izbor školskih torbi koji se kreće od najpristupačnijih pa sve do premium brandova kao što su SEVEN, SCOUT, BENETTON i ESPRIT.

Osim naše tradicionalne akcije "S knjigom na more" i ljetnog popusta, danas, na dan otvaranja, imamo i dodatne popuste na knjige do 70%!

Zato vas sve pozivamo da nas posjetite u Ulici biskupa Čule bb - preko puta Spajalice!

Kopirati
Drag cursor here to close