Prodajna humanitarna izložba

Otvorena izložba fotografija s foto natječaja ''Sunčana strana Mostara''

Uvjet natječaja bio je ''uhvatiti'' dva motiva - jedan je Mostar, a drugi sunčana strana tog grada, a svaka fotografija je trebala odisati optimizmom.
Kultura / Flash | 29. 10. 2018. u 20:40 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prodajna izložba fotografija s foto natječaja ''Sunčana strana Mostara'' otvorena je u ponedjeljak u Mepas Mallu u Mostaru, a sav prihod od prodanih fotografija i photobookova namijenjen je Udruzi za Down sindrom Mostar.

Službeni fotograf foto natječaja ''Sunčana strana Mostara'' Franjo Bošnjak kazao je kako je iznenađen i zadovoljan brojem pristiglih fotografija.

''Budući da su uvjeti natječaja bili takvi da se fotografirati može i osobnim telefonom bio sam ugodno iznenađen i brojem fotografija koje su pristigle, ali i njihovom tehničkom i umjetničkom kvalitetom'', kazao je Bošnjak.

Podsjetio je da je uvjet natječaja bio ''uhvatiti'' dva motiva - jedan je Mostar, a drugi sunčana strana tog grada, a svaka fotografija je trebala odisati optimizmom.

 

Glasnogovornica Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru Anita Glibić izrazila je zadovoljstvo što je i Studentski centar bio dio ovog događaja.

''U posljednje vrijeme je puno projekata humanitarnog karaktera, ali nikada nije dovoljno, jer nažalost imamo jako puno potrebitih i udruga i fizičkih lica. Nama je drago da sudjelujemo, a i ubuduće ćemo se odazvati na ovakve projekte'', kazala je Glibić.

Ovaj foto natječaj provodio se kao dio projekta ''Sunčana strana FBiH'', kojega provode agencija PRimera zajedno s Obala art centrom, uz sufinanciranje Federalnog ministarstva okoliša i turizma.

Kopirati
Drag cursor here to close