Treći po redu

Otvoren festival 'Ravanjski dani kulture 2018.'

"Ravanjski ljetni dani kulture 2018." održavaju se već treći put u organizaciji Općine Ravno i Udruge za očuvanje povijesne baštine "Stijena".
Kultura / Flash | 18. 06. 2018. u 09:42 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Vlada HNŽ / Otvorenje festivala

Predstojnik Ureda predsjednika Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Veselko Čerkez u nedjelju navečer otvorio je festival "Ravanjski ljetni dani kulture 2018" u Ravnom. 

Čerkez je tom prilikom zahvalio Ravnjanima što kroz ovakve festivale i svojim svakodnevnim aktivnostima, daju doprinos očuvanju tradicije. 

''U Vladi Hercegovačko-neretvanske županije i predsjedniku Hercegu, imali ste, a imat ćete i u budućnosti, iskrenog prijatelja i pouzdanog partnera za sve kvalitetne projekte koji će još više unaprijediti ovaj kraj i zadržati one bez kojih nam nema budućnosti, naše mlade'',  naglasio je Čerkez. 

Dodao je kako je rijetkost da neko mjesto ima prigodu u dva dana biti domaćin likovne kolonije i klesarske radionice, te prikazati predstave i tradicijske plesove. 

Inače, "Ravanjski ljetni dani kulture 2018." održavaju se već treći put u organizaciji Općine Ravno i Udruge za očuvanje povijesne baštine "Stijena".

Kopirati
Drag cursor here to close