Teške su riječi pale

Otkriveno tko je srušio Mostar!

''Znamo da je jedna politička stranka izričito bila protiv aplikacije Mostara i dio pitanja se odnosio na to da su imali insajderske informacije koje su potkopavale aplikaciju…''
Kultura / Flash | 26. 09. 2019. u 13:12 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Politička potkopavanja i loši prijatelji krivci su jer Mostar nije dobio titulu Europske prijestolnice kulture 2024., rekao je na konferenciji za medije Almir Mujkanović, direktor Narodnog pozorišta Mostar i član tima Mostar 2024.

''Kad smo bili gore, jedan od malih segmenata bio je i mostarski komšiluk, prijateljstvo među ljudima u jednoj zajednici. Iz svega ovoga što sam mogao zaključiti, iz sve prezentacije i njihovih reakcija, mislim da je došlo vrijeme da ovdje u Mostaru ljudi koji žive bez obzira na naciju i sve drugo što nas razdvaja, da trebamo preispitati tko su nam prijatelji'', rekao je Mujkanović.

''Kolege su govorile o nekim ljepšim aspektima, ja moram reći da smo dobili pitanje tipa zašto je Konjic dao podršku pa ju povukao, zašto je Trebinje dalo pa povuklo, zašto je Sarajevo izričito stalo na stranu Banja Luke? Ako ste uz Banja Luku znači da niste uz Mostar, ponašate se kao muha bez glave. Također, još je bilo nekih pitanja koja su indicirala na činjenicu da je bilo i određenih potkopavanja iz Mostara.

Znamo da je jedna politička stranka, Naša stranka, izričito bila protiv aplikacije Mostara i dio pitanja se odnosio na to da su imali insajderske informacije koje su potkopavale aplikaciju'', rekao je Mujkanović i dodao kako ''trebamo preispitati tko su prave patriote, tko su prijatelji ovoga grada bez obzira na nacionalnu pripadnost''.

Rekao je i da je visoki predstavnik u BiH, Valentin Inzko, govorio i pred Vijećem sigurnosti UN-a protiv aplikacije Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close