Narodno pozorište

Osvojite ulaznice za predstavu ''Ajmo na fuka''

Kultura / Flash | 01. 06. 2017. u 05:17 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak, 2. 6. u 20 sati na Velikoj sceni Narodnog pozorišta Mostar bit će izvedena predstava “Ajmo na fuka”, prva zajednička predstava Narodnog pozorišta Mostar i Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru.

Režiju drame potpisuje Dragan Komadina, a predstava je autorski projekt Dragana Komadine i glumaca u predstavi: Saše Oručevića, glumca Narodnog pozorišta Mostar, i Roberta Pehara, glumca Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru, koji igraju vojnike sukobljenih strana u proteklom ratu u Mostaru.

Predstava ustvari progovora o besmislu rata. Njih dvojica sada na nebu razgovaraju: o sebi, ratu, vremenu. O besmislu ratovanja, sada kada više ništa ne mogu promijeniti. Upozoravaju da zato možemo mi – živjeti drugačije, bolje, donositi drugačije odluke.

Predstava je do sada igrala, osim u Mostaru, i u Tuzli, Zenici, Posušju, Gornjem Vakufu/Uskoplju, Trebinju, Livnu, Bugojnu, Pragu, Brnu, Beču, Zagrebu, izvedena je i na Internacionalnom teatarskom festivalu MESS, u programu OFF MESS u Sarajevu. Na XIV Festivalu bosanskohercegovačke drame u Zenici dobila je “nagradu za odlučan iskorak teatra prema novim mogućnostima umjetničke suradnje”.

Cijena ulaznice je 7 KM, s popustom za učenike, studente i umirovljenike 3,50 KM, priopćeno je.

Portal Bljesak.info u suradnji s Narodnim pozorištem vas nagrađuje s 3X2 ulaznice za ovu predstavu. Sve što trebate učiniti da biste osvojili ulaznice je poslati svoje podatke (ime, prezime, broj telefona/mobitela - OBAVEZNO) na email [email protected]. Sretno svima. :) 
Kopirati
Drag cursor here to close