Bogat program

Opća opasnost na ovogodišnjem Ljubuškom ljetu

Tijekom ljeta Ljubušake i njihove goste zabavljat će niz glazbenih sastava različitih žanrova, a bit će priređena i brojne kazališne predstave, sportske i rekreativne manifestacije.
Kultura / Flash | 24. 06. 2019. u 19:53 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovogodišnje "Ljubuško ljeto", koje je počelo 21. lipnja obilovat će bogatim programom sve do kraja kolovoza, a središnji događaj manifestacije je koncert poznatog rock sastava "Opće opasnosti" 28. srpnja u gradskom parku. 

Tijekom ljeta Ljubušake i njihove goste zabavljat će niz glazbenih sastava različitih žanrova, a bit će priređena i brojne kazališne predstave, sportske i rekreativne manifestacije. 

U četvrtak, 27. lipnja, Paragliding klub iz Ljubuškog na trgu dr. Franje Tuđmana upriličit će Dan otvorenih vrata, dok će dan kasnije, na terasi ljubuškog hotela Bigeste, plesni klub Paganini održati plesnu reviju pod nazivom "Plesni klub Paganini - susret gradova". 

U subotu, 29. Lipnja, Hrvatsko kazalište Travnik, Pozorište Travnik i Dramska scena KŠC-a Travnik izvest će na Humcu predstavu posvećenu liku i djelu fra Petra Barbarića "Snovopriča o životu Petra Barbarića". 

Početkom srpnja pučkoškolci će čitanjem kratkih priča u gradskom parku, a u organizaciji Knjižnice Ljubuški održati "Park pun priča", a monodrama "Samo jedna žena" u kojoj igra poznata hrvatska glumica Matija Prskalo, bit će izvedena 19. srpnja u hotelu Bigeste. 

Kraj Ljubuškog ljeta bit će u znaku jazza, pa će tako 23. kolovoza početi jazz seminar, a dan kasnije u gradskom parku predavači će održati koncert, dok će 29. kolovoza koncert na istoj lokaciji održati i polaznici seminara, čime i završava Ljubuško ljeto. 

Osim jazza, kolovoz će u ovom hercegovačkom gradu biti u znaku malonogometne lige mjesnih zajednica i nekolicine književnih i slikarskih izložbi poput promocije knjige "Nebo boje potočnice" te izložbe slika ljubuških slikara.

Kopirati
Drag cursor here to close