Jazz Fest Sarajevo

Održavanje jubilarnog 20. po redu Jazz Festa osigurala i UNIQA

Kultura / Flash | 26. 10. 2016. u 10:22 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

UNIQA osiguranje podržalo je ove godine 20. Jazz Fest Sarajevo, međunarodno prepoznatljiv internacionalni glazbeni festival koji svake godine u Sarajevu i Bosni i Hercegovini predstavlja značajna imena svjetske glazbene scene, priređujući za svoju vjernu publiku izniman muzički događaj.

Kao jedna od vodećih osiguravajućih kuća u Bosni i Hercegovini, koja je i u ranijem razdoblju bila partner Festivala, UNIQA osiguranje nastavlja vlastitu tradiciju podržavanja važnih kulturnih događaja.

"UNIQA svojom podrškom Jazz Festu nastoji dati svoj doprinos daljnjem razvoju ovog veoma važnog festivala kako za Bosnu i Hercegovinu tako i za regiju. Jazz Fest se tokom posljednih godina razvio u nezaobilazno mjesto susreta glazbenika i mnogobrojne bh. i regionalne publike koja uživa u jazz izvedbama i fantastičnoj atmosferi koju ovaj festival pruža. Želimo im sretan jubilej i još puno kvalitetnih i uspješnih godina djelovanja", istaknula je Vildana Skorupan, marketing menadžer UNIQA osiguranja.

Đana Karavdić iz direkcije Jazz Festa ističe kako je zadovoljstvo imati UNIQA osiguranje kao partnera upravo ove godine kada Jazz Fest Sarajevo obilježava dva desetljeća uspješnog rada.

"Svake godine trudimo se biti što bolji uprkos okolnostima u kojima živimo i radimo, svake godine pokušavamo Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu učiniti boljim mjestom za život barem tijekom tjedna festivala i pokazujemo da umjetnost može biti stvarnija od života, kako kaže poruka našeg partnera UNIQA osiguranja.“

Ovogodišnji festival će od 2. do 6. studenog publici na četiri festivalske scene predstaviti brojne svjetske umjetnike iz više od 20 zemalja svijeta, sa četiri kontinenta.

Kopirati
Drag cursor here to close