Silo na ognjištu

Održana smotra hrvatskog izvornog folklora u Posušju

Petnaesto izdanje Smotre hrvatskog izvornog folklora "Silo na ognjištu" održano je na Trgu Branitelja u Posušju, u sklopu kulturno-sportske manifestacije "Posuško lito".
Kultura / Flash | 08. 08. 2021. u 16:31 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fena /  Smotra hrvatskog izvornog folklora u Posušju

Petnaesto izdanje Smotre hrvatskog izvornog folklora "Silo na ognjištu" održano je na Trgu Branitelja u Posušju, u sklopu kulturno-sportske manifestacije "Posuško lito".

Uz domaćine HKUD "Fra Petar Bakula" iz Posušja nastupili su HKUD "Studenčica" Ljubuški, KUD "Sv. Donat" iz Zadra, HKUD "Napredak" iz Uskoplja te HKUD "Sv. Ante" iz Mostara.

U zabavnom dijelu programa nastupio je tamburaški sastav "Kristali".

S obzirom kako HKUD Fra Petar Bakula ove godine obilježava 20 godina svoga djelovanja, dodijelili su zahvalnice za poseban doprinos radu Društva nizu pojedinaca te Općini Posušje i Radio Posušju.

"Zahvaljujem se svim posjetiteljima iz Posušja i drugih mjesta koji su podržali i uveličali naš rad kako bismo obilježili 20 godina našeg postojanja i 15. Smotru hrvatskog izvornog folklora. Hvala svima iz plesnih i gangaških sekcija koji su svojim doprinosom upotpunili i pomogli organizirati ovaj događaj", kazala je Gabrijela Širić, predsjednica HKUD Posušje.

Kopirati
Drag cursor here to close