31. listopada i 1. studenog

Nektar OK Fest karavan u Trebinju

Ulaz je besplatan, broj mjesta ograničen, a ulaznice od 26. listopada mogu se preuzeti na biletarnici Kulturnog centra Trebinje.
Kultura / Flash | 23. 10. 2020. u 10:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon uspješne realizacije programa u Foči, Nektar OK Fest karavan nastavlja svoje putovanje prema Trebinju gdje će u saradnji s Kulturnim centrom Trebinje 31. listopada i 1. studenog ponuditi sadržajan i kvalitetan program.

U subotu 31. listopada u trebinjskom klubu Underground u 12 sati bit će održana promocija knjige "Bunt dece socijalizma", autora Dušana Vesića. Istoga dana u 19 sati bit će i službeno otvorena izložba fotografija "OK Fest retrospektiva", autora Vedrana Ševčuka i Marka Ristića u Galeriji Kulturnog centra Trebinje. Nakon svečanog otvaranja, od 20 sati u Pozorišnoj sali Kulturnog centra bit će održan koncert Nenada Marića, alias Kralj Čačka koji će nastupiti u solo/duo varijanti.

Nedjelja 1. studenog rezervirana je za projekcije filmova "Tusta", režisera Andreja Korovljeva (od 18) i "Nebeska tema - priča o Vladi Divljanu", režisera Mladena Matičevića (od 20) u kinu Kulturnog centra Trebinje.

Kompletan progam izvodi se u skladu s epidemiološkim mjerama koje su na snazi. Ulaz je besplatan, broj mjesta ograničen, a ulaznice od 26. listopada mogu se preuzeti na biletarnici Kulturnog centra Trebinje.

OK team je potvrdio i program Nektar OK Fest karavana za Banjaluku 10. i 11. studenog, koji se realizira u suradnji s Kulturnim centrom Banski dvor. U Banja Luci će biti održana promocija knjige Branka Rosića "Za sutra najavljuju konačno razvedravanje", izložba fotografija "OK Fest retrospektiva", projekcije filmova "Tusta" i "Nebeska tema - priča o Vladi Divljanu", te unplugged koncert benda Kanda, Kodža i Nebojša.

U skladu sa epidemiološkim mjerama i u Banja Luci će broj posjetitelja biti ograničen.

''U dogovoru s kulturnim centrima i partnerima u ostalim najavljenim gradovima BiH koje ćemo posjetiti (Zvornik, Doboj, Gradiška, Mostar, Zenica, Sarajevo, Tuzla), na svim našim zvaničnim stranicama objavićemo datume i program održavanja'', priopćeno je iz Nektar OK Festa.

Kopirati
Drag cursor here to close