Predstava

Nakon turneje u Australiji ''Hipertenzija'' u Mostaru

Kultura / Flash | 05. 06. 2017. u 10:50 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Komediju "Hipertenzija" koja na duhovit način govori o problemima današnjeg društva i sustava izvest će u četvrtak, 8. lipnja, Predrag Ejdus i Branislav Trifunović, u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače s početkom u 20 sati. Ovu hit predstavu je režirao i napisao Svetislav Basara.

Predstava u Mostar dolazi upravo s uspješne turneje u Australiji, gdje je publiku nasmijala do suza, tabu temama, kao što su službe državne sigurnosti, policija, te mentalitet našeg naroda.

Ejdus je u ulozi policajca u mirovini, Mitra Kurdulije, maestralnom glumom iz minuta u minut na humorističan način otvara mračne stranice jednog društva. Ejdusa će publika moći vidjeti u ulogama bivšeg policijskog špijuna, odvjetnika, kafedžije i homoseksualca.... Glumac Branislav Trifunović igra ulogu Igora Furtule, i ključan je lik kojem će Kurdulija otkriti svoje životne tajne.

Cijena ulaznice je 15 KM, a za umirovljenike i studente nudimo nižu cijenu od 10 KM.

Ulaznice za najgledaniju komediju koja gostuje u našem gradu, možete kupiti svaki dan od 13 do 20 sati na blagajni Kosače ili na info pultu Mepas Malla. Informacije na broj 063940584.

Kopirati
Drag cursor here to close