Božić u Posušju 2019.

Načelnik svečano otvorio manifestaciju Božić u Posušju 2019.

Na Trgu hrvatskih branitelja načelnik općine Posušje Branko Bago jučer je svečano otvorio manifestaciju ''Božić u Posušju 2019.''.
Kultura / Flash | 24. 12. 2019. u 06:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Trgu hrvatskih branitelja načelnik općine Posušje Branko Bago jučer je svečano otvorio manifestaciju ''Božić u Posušju 2019.''.

Puno truda uloženo je u organizaciju ovog događaja, koji se ove godine održava kroz pet dana.

Ugodno poslijepodne i večer proveli su svi posjetitelji sajma, a vrhunac druženja je bilo spuštanje Djeda Božićnjaka, koji je darivao najmlađe.

Foto: Općina Posušje / Mnifestacija Božić u Posušju 2019.

''Gledali smo predstavu ''Božićna priča'' u izvedbi učenika Gimnazije fra Grge Martića, a kratki igrokaz izveli su i učenici Osnovne škole Ivana Mažuranića u Posušju. ''Dance Academy Zvrk'' za ovu je prigodu pripremio plesnu koreografiju. Na našoj pozornici nastupio je zbor gimnazijalaca ''Grgur Posuški'' te mališani iz dječjeg vrtića ''Bajka'', rekli su iz Općine Posušje.

Osnovna glazbena škola Posušje održala je u sklopu manifestacije, božićni koncert u kinodvorani.

Osim njih, nastupio je posuški pjevač Ivica Bago i glazbeni sastav Trio Penava.

''Na Badnjak, nastavljamo s druženjem u sklopu sajma ''Božić u Posušju''. Program počinje u 11 sati, svi posjetitelji moći će se okrijepiti uz bakalar i kuhano vino, te uživati u uvježbanim glasovima klape Grga, a one najmlađe će darivati Djed Božićnjak'', rekli su iz Općine Posušje.

Foto: Općina Posušje / Božić u Posušju 2019.
Kopirati
Drag cursor here to close