Suradnja

Muftijstvo mostarsko posjetio direktor kulturnog centra ''Kralj Fahd''

Kultura / Flash | 11. 02. 2016. u 10:38 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu je direktor Kulturnog centra ''Kralj Fahd'' i ataše u veleposlanstvu Kraljevine Saudijske Arabije Abdul-Medžid El-Gajs sa suradnicima posjetio mostarskog muftiju Salem -ef. Dedovića.
Sastanku su prisustvovali predsjednik i glavni imam Medžlisa Islamske zajednice Mostar Ramiz Jelovac i Suljo -ef. Cikotić.

Razgovarano je o dosadašnjoj suradnji i brojnim zajedničkim projektima koji se realiziraju između Kulturnog centra ''Kralj Fahd'' i Islamske zajednice u Mostaru.

Iskazana je zajednička spremnost da se uspostavljeni projekti suradnje na polju edukacije i kulture unaprijede i obogate novim sadržajima.

Muftija se zahvalio na stalnoj podršci i otvorenoj bratskoj suradnji sa Kulturnim centrom Kraljevine Saudijske Arabije koji kao most čvrsto povezuje bratski narod Saudijske Arabije sa svim građanima Mostara.

Muftija je izrazio zahvalnost i za program hodočasničkog puta - posjete svetim gradovima Mekki i Medini koji je odnedavno pokrenut pod pokroviteljstvom kralja Selmana b. Abdulaziza Alu Sauda i ministra za vakufe u vladi Kraljevine Saudijske Arabije Saliha b. Abdulaziza b. Muhammeda Alu Šejha, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close