Los Rosales

Mostarski mladi pjesnici borit će se protiv ovisnosti

Riječ je o zborniku radova s književnog konkursa na temu prevencije i borbe protiv ovisnosti o drogi, alkoholu, igrama na sreću i kocki
Kultura / Flash | 11. 12. 2019. u 16:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mini festival 'Mladi pjesnici protiv ovisnosti' održat će se u petak, 13. prosinca s početkom u 15 sati u Centru za djecu sa posebnim potrebama Los Rosales u Mostaru, u organizaciji SPKD Prosvjeta, Mostar.

Program će započeti predavanjem psihologa Marka Romića na temu ovisnosti. Potom će biti upriličena promocija zbornika radova učenika osnovnih škola Mostara ''Mladi pjesnici protiv ovisnosti 2''. 

Riječ je o zborniku radova s književnog konkursa na temu prevencije i borbe protiv ovisnosti o drogi, alkoholu, igrama na sreću i kocki, priopćeno je iz Prosvjete. 

Nakon promocije zbornika bit će upriličena dodjela nagrada i priznanja sudionicima književnog konkursa. Sve to uz prikladan zabavni program i druženje.

Projekt SPKD Prosvjeta, Mostar - ''Mladi pjesnici protiv ovisnosti'', drugu godinu zaredom ima za cilj podići svijest učenika mostarskih osnovnih škola o problemu ovisnosti o drogi, alkoholu, igrama na sreću i kocki, kao i educirati ih o toj društvenoj pošasti.

U sklopu projekta, zbornik će naknadno biti podijeljen osnovnim školama grada Mostara.           

Ulaz na mini festival ‘’Mladi pjesnici protiv ovisnosti’’ je slobodan. Pozvani su svi učenici, nastavnici iz osnovnih škola Mostara, roditelji i svi građani koji žele čuti kako osnovci promatraju problem ovisnosti, priopćeno je iz Prosvjete.

Kopirati
Drag cursor here to close