Promovirana knjiga

Mostarci i Mostarke učili o ljubavi

Kultura / Flash | 19. 04. 2017. u 17:33 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako razviti zdravu ljubav prema sebi, privlače li se suprotnosti, može li se preboljeti preljub i zašto dolazi do njega… samo su neka od pitanja na koja su Mostarci i Mostarke večeras dobili odgovor.

Naime, u Narodnoj knjižnici HNŽ-a večeras je predstavljenja knjiga Ljubavologija, poznatog hrvatskog autora i pisca Brune Šimleše.

'Glavna poruka ove knjige da svi zavređujemo voljeti i biti voljeni. To nije jednostavno jer trebamo dobro poznavati sebe, znati što zavređujemo, biti svjesni da nema savršenih odnosa… Dakle nije jednostavno, ali je moguće!'', rekao je Šimleša o svojoj knjizi ranije za Bljesak.info.

Inače, Ljubavologija nas uči kako izgraditi zdrave, sretne i strastvene odnose s drugima. Bilo da je riječ o partnerskoj ljubavi ili obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima, autor upozorava na uobičajene zablude i pogrešna očekivanja koja namećemo jedni drugima, ali isto tako predlaže i rješenja koja će vratiti povjerenje i zadovoljstvo u ona najvažnija područja života.

Autor Bruno Šimleša (1979.) autor je knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Dosad je objavio osam knjiga, a Ljubavologija i Škola života jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima. Njegovi su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji i Makedoniji.

Diplomirao je sociologiju 2003. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, dvije godine vodio je emisiju Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji i redovito surađuje s brojnim medijima u Hrvatskoj i regiji. Udruga Sve za nju 2016. godine dodijelila mu je nagradu VAM zbog pomaganja onkološkim pacijentima i senzibiliziranja javnosti za probleme svih koji se bore s rakom. Oženjen je i ponosni tata šestogodišnje djevojčice.

Kopirati
Drag cursor here to close