Prolongiranje

Mostar: Predstava Andrije Miloševića odgođena za svibanj

Kultura / Flash | 27. 02. 2017. u 10:09 Sa.M.
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog obveza snimanja serije, predstava Andrije Miloševića ''Zlatni lančić od bižuerije'' koja se trebala odigrati 26.ožujka u Hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače, odgađa se za 17. svibanj.

Poznati glumac će se s mostarskom publikom susresti tek u svibnju, jer na najavljeni datum izvođenja predstave u Mostaru, 26.ožujka, naknadno je zakazano snimanje serije koje je neodgodivo zbog glumčevih ugovornih obveza prema produkciji.

''Novi zakazani datum za izvođenje predstave ''Zlatni lančić od bižuterije'' je 17.svibanj i to je prvi slobodan dan u pretrpanom rasporedu Andrije Miloševića. Ulaznice će uskoro biti u prodaji, a sve informacije bit će dostupne na vrijeme na facebook stranici agencije Primera'', poručili su organzatori.

Predstava ''Zlatni lančić od bižuterije'' priča je o momku koji dolazi u veliki grad u potrazi za srećom, a kako se teško snalazi odluči se bogato oženiti. Tad počinje surova priča o svakodnevnici mladih koji zbog novca često pristaju na sve i svašta, a situacije u kojima se nalazi Andrijin lik prožete su urnebesnim humorom, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close