Druženje

Mostar: Gradski i županijski HDZ organizirao blagdanski domjenak

Kultura / Flash | 21. 12. 2016. u 21:25 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Županijski i Gradski odbor HDZ BiH organizirali su blagdanski domjenak za svoje članove, prijatelje, goste i medije, a prijem je upriličen u Domu HDZ-a BiH. Domaćini su bili predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar Damir Džeba i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH HNŽ-a Ljubo Bešlić. (video govora)

Bešlić je u svom obraćanju naglasio kako je stranka dosta uložila mnogo truda 'za stvaranje pozitivnog ozračja, i vodili smo se politikom dijaloga, jer samo iskreni dijalog i politička hrabrost u ovim neizvjesnim vremenima mogu dovesti do jačanja povjerenja i pozitivnih pomaka'.

"Zajedništvo, razumijevanje i tolerancija, to je ono što nam je potrebno u obitelji i društvu. U pripremama za doček Božića prevladaju iščekivanje, nada, budnost i čežnja. Advent i Božićni blagdani nisu samo blagdani namijenjeni kršćanima, nego su to dani radosti i poruka mira za sve ljude u društvu općenito", rekao je Damir Džeba.

"Izgradimo sredinu u kojoj će mladi ostajati, obrazovati se, živjeti od svog rada, i podizati obitelj, odgajati svoju djecu. Naše društvo je društvo različitih religija i nacionalnosti, različito je i naše obrazovanje i naše poimanje sreće u životu", istaknuo je Džeba.

U glazbenom dijelu nastupio je gudački kvartet Simfonijskog orkestra Mostar, te Monija Jarak.

Kopirati
Drag cursor here to close