Uz koncert grupe Contra

Mostar domaćin Državne smotre izvornog folklora Hrvata u BiH

Organizatori su ove godine za sve goste koji budu uživali u kulturnoj nematerijalnoj baštini bosanskohercegovačkih Hrvata pripremili i veliki koncert klape Contra
Kultura / Flash | 26. 04. 2019. u 19:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar će i ove godine biti domaćin Državne smotre izvornog folklora Hrvata u BiH, u organizaciji Udruge hrvatskih amaterskih kulturno- umjetničkih društava u BiH, koja će biti održana 11. svibnja.

Početak programa planiran je za 17 sati mimohodom društava sudionika smotre ulicama grada, nakon čega u 18 sati slijede nastupi društava u velikoj dvorani Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače.

Organizatori su ove godine za sve goste koji budu uživali u kulturnoj nematerijalnoj baštini bosanskohercegovačkih Hrvata pripremili i veliki koncert klape Contra, koji je na programu odmah po završetku nastupa kulturno- umjetničkih društava.

Inače, Klapa Contra formirana je 2015. godine, a njezini članovi su poznati klapski pjevači koji su godinama bili 'jake karike' u klapama Cambi, Iskon, Kampanel i Puntari. U kratko vrijeme klapa je ostvarila preko 120 koncerata te jako zapažene rezultate na najvažnijim klapskim festivalima, priopćili su organizatori.

Ulaz na koncert je besplatan.

Video: Klapa Contra - Srićo moja
Kopirati
Drag cursor here to close