Street Arts Festival

Mostar: Cirkus ti daje snagu

Ovaj performans produkt je cirkuske radionice koju su tijekom festivala vodili cirkusanti iz Berlina Ankica Punović i Miha Russert.
Kultura / Flash | 13. 06. 2018. u 09:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Energija sedmog Street Arts Festivala u Mostaru , koji je počeo 2. lipnja širi se ulicama grada i donosi sa sobom nove umjetničke priče iza kojih ostaju predivni murali na fasadama zgrada.

Tijekom trajanja festivala održavaju se zanimljivi kulturni sadržaji , a jedan od njih je nadolazeći performans ''Cirkus ti daje snagu'' , kojeg će izvesti štićenici JU Dječiji dom Mostar večeras, 13.06. u sportskoj Sali Doma u 20 sati.

Ovaj performans produkt je cirkuske radionice koju su tijekom festivala  vodili cirkusanti iz Berlina Ankica Punović i Miha Russert.  Inicijativa je došla od berlinske neformlne grupe umjetnika i aktivista Bridge Across Borders, koji su nakon prošlogodišnjeg gostovanja na mostarskom Street Arts Festivalu odlučili da i ove godine daju svoj doprinos .

Foto: PR Street Arts Festival  / Klikom na fotografiju prikazat će se u punoj veličini

Proteklih dana unutar JU Dječiji dom Mostar oslikan je mural u suradnji s studentima iz Hong Konga, štićenicima doma, JU Građevinskom školom, organizacijom Rustic Pathways u vodstvu umjetnice Sabine Maslo.

''Imamo jako dobru suradnju s upravom Doma i cilj nam je da štićenicima te ustanove omogućimo programe koji će im razveseliti svakodnevicu i usklopu kojih će naučiti nove vještine'', poručuju iz festivalskog tima.



Kopirati
Drag cursor here to close