Ceremonija

Mostar će ugostiti izložbu ručnih radova

Kultura / Flash | 24. 12. 2016. u 18:45 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Yunus Emre Institut Mostar i Kaymek centar za edukacijske tečajeve i umjetnost pozivaju sve zainteresirane na otvaranje izložbe ručnih radova u okviru kojoj će svoje radove predstaviti ukupno 224 polaznika besplatnih Kaymek tečajeva ručne izrade. Ceremonija otvaranja će se upriličiti 26.12.2016. u 18 sati.

Izložit će se ukupno 400 djela proizvedenih na pet različitih tromjesečnih tečajeva. Tečajevi koje je organizacija Kaymek nudila u zadnjem ciklusu su sljedeći:
1. Ukrašavanje drveta (decoupage)
2. Keranje
3. Izrada nakita
4. Izrada dekoracija od filca
5. Tečaj arapske kaligrafije.

Uz otvorenje izložbe izvršit će se i ceremonijalna dodjela potvrda u završenom tečaju.

Kaymek Mostar i Yunus Emre Institut su posebno ponosni što su u minulom ciklusu uspjeli ostvariti suradnju sa Centrom za djecu i omladinu sa posebnim potrebama 'Los Rosales' i sa Udruženjem roditelja i prijatelja osoba sa posebnim potrebama 'Sunce' Mostar.

Na ovaj način su najranjiviji i najosjetljiviji članovi našeg društva dobili priliku da iskoriste svoje kreativne sposobnosti kako bi napravili pregršt lijepih radova koji će također biti izloženi. Radovi koje su napravili korisnici usluga 'Sunca' i 'Los Rosalesa' će se moći kupiti.

U novom ciklusu tečajeva, predavači centra Kaymek će svim zainteresiranim ponuditi tečajeve kvilinga, čipke i vrlo popularnog slikanja u ebru tehnici.

Kopirati
Drag cursor here to close