Plus koncert

Mostar calling: Panel diskusija otkrila kako razmišljaju Mostarci

Jačanje građanske svijesti i aktualnosti koje se tiču svih građana Mostara bili su tema panel diskusije koja se odražala u Muzičkom centru Pavarotti
Kultura / Flash | 24. 01. 2020. u 17:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jačanje građanske svijesti i aktualnosti koje se tiču svih građana Mostara bili su tema panel diskusije koja se odražala u Muzičkom centru Pavarotti u sklopu projekta Mostar Calling.

Foto: Bljesak.info /  Berislav Jurič

Na panel diskusiji sudjelovali su Orhan Maslo iz Mostar rock škole,  aktivistica Irma Baralija, urednik portala Bljesak.info Berislav Jurič te Ensar Džubur, koji vodi laboratorij samoodrživosti Zemljani u Potocima kraj Mostara.

Foto: Bljesak.info / Irma Baralija

U večernjem glazbenom programu nastupili su reperi iz Sarajeva, uz njihovu domaću podršku, repera Maka. Nakon njega, publici će se predstaviti sarajevska četvorka uz podršku DJ-a Čorija Čoa - Stoposto, Black Beriz, Geko i Katarza.

Autori hitova "Palmica", "Viber", "Joja i Bera ustali malo ranije da završe nešto" i "Šike ti?" svakim danom stiču sve veći broj poštovatelja, zahvaljujući unikatnoj kombinaciji elemenata stare i nove škole rapa, te naracije zbog koje se nerijetko za njih lijepi opis "novi odgovor na Nju Primitivs".

Kopirati
Drag cursor here to close