OKC Abrašević

Adi Fejzić, Omer Hodžić i mladi momci koji se znaju našaliti u Mostaru

Novo večer Stand Up komedije je 18.6.2021. U OKC Abrašević s početkom u 20:30
Kultura / Flash | 14. 06. 2021. u 12:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Unesite malo promjene u izlazak petkom uvečer u Mostaru dolaskom u OKC Abrašević u 20:30 na večer stand up komedije, gdje će Adi Fejzić i Omer Hodžić, zajedno s mladim nadama ove forme Adnanom Kičinom, Brankom Krsmanovićem, Harisom Hodžićem i Sanjinom Ćorićem pred vama iznijeti svoje autorske dosjetke i anegdote smišljene i pažljivo uobličene u dubokoj kontemplaciji i samoći tijekom epidemiološke izolacije.

Ovih šest izvođača su za životni poziv izabrali da stoje pred ljudima s mikrofonom u ruci i govore riječi stavljene u skladan raspored koji proizvodi smijeh, a da biste nazočili ovom događaju i uvjerili se da dobro i savjesno obavljaju svoj posao potrebno je da na ulazu predate 5KM u ruke osobi koja naplaćuje karte.

''U slučaju da nemate gore navedeni iznos novca, bit će vam omogućen besplatan ulaz, s nadom da nećete pribjegavati neiskrenosti i tvrditi da nemate novca dok vam se u džepu sramotno sudara sitniš i proizvodi zveket koji neugodno razotkriva vašu laž'', priopćili su organizatori.

U slučaju prijatnih vremenskih uvjeta, show će biti održan na vanjskoj sceni OKC Abraševića koja može primiti stotinu gledatelja, a u slučaju nevremena ili čak i blagog zahlađenja koje bi ometalo vaš ugođaj, show će biti premješten unutra.
 
Sada kada smo svi oslobođeni stega zabrane izlaska i policijskog sata, nadamo se da ćemo ovim događajem privući veliki broj gledatelja i napraviti prvi oficijelni stand up show u punom kapacitetu (do stotinu ljudi) . Dakle, gore navedeni stand up komičari će biti na sceni OKC Abrašević u petak 18. lipnja 2021. u 20:30. Ulaz je 5 KM.

Karte možete rezervirati u inbox ili na broj 063 477 188, a iste se kupuju na sam dan nastupa.


Kopirati
Drag cursor here to close